Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

MASAŽNI VALJČEK - ROLER za sprostitev in cirkulacijo obraza ter vratu. Z hkratno uporabo Gua Sha kamna lahko zmanjšate vozličke, kjerkoli na telesu.

Z večjim valjčkom masiramo celoten obraz oz. ga uporabimo kjerkoli na telesu, tam kjer želimo zmanjšati napetost mišic. Idealen za vrat, odpravlja zakrnelost vratu, saj zmanjšuje vratne vozličke.
Manjši valjček je idealen za ustnice, ki jih dobro prekrvavi s tem jim povrne intenzivno barvo. Idealen za predel okrog oči, z njim si pomagamo zmanjšati zabuhlost oči ter odpraviti podočnjake (temen predel pod očmi).

V kolikor želite močnejši učinek vam priporočamo uporabo Gua Sha kamena, z njim ustvarite večji in močnejši pritisk na kožo in s tem sprostite, ali zmanjšate mišično napetost.

Gua Sha kamen izvira iz starodavnih kitajskih in jugovzhodno azijskih medicinskih tehnik. Tehnika uporabe zahteva malček spretnosti, ki se je lahko vsak nauči. Za lažje drsenje uporabite par kapljic olja. Raven del kamna držite pod kotom 45 stopinj (ali manj) in drsite po željenem delu telesa začnete z lahkim pritiskom, ki ga ob naslednjem potegu povečujete. Gua Sha kamen ravno tako uporabljate kjerkoli na telesu, kot masaža mišic in odprava vozličkov. Za bolj trde vozle, uporabite konico kamna, ki jo z stopnjevanjem pritiska vlečete krožno po vozličku.

Primarna funkcija valja je spodbuditi cirkulacijo in s tem sprostiti mišično napetost. Masaža spodbuja limfni sistem in spodbuja limfno drenažo celotnega obrazu.
Z jutranjo nekaj minutno masažo, izboljšamo pretok krvi in s tem zmanjšamo zabuhlost obraza. Prebudimo celotno telo.
Masaža pospešuje pretok krvi, ker ima naraven kamen že v osnovi hladilen učinek. V kolikor želimo večjo hladilno moč, valjček predhodno ohladimo (postavimo valjček za 10. minut v hladilnik).
Redna masaža izboljšuje elastičnost kože, gladi gube, odpravlja akne, zmanjšuje pore. Predvsem pa sprosti mišice, blaži stres in napetost obraza.
Sama masaža deluje antidepresivno, saj so takrat naše misli usmerjene daleč od problemov. Že nekaj minutna masaža v predelu senc, odpravi glavobol, ki je največkrat povezan z napenjanjem oči pri gledanju v računalnik.
Masažni valjček vključite v večerni ritual, nekaj minutna večerna masaža bo poskrbela tako za pomladitev obraza, kot za boljši spanec.

Ekipa Lapis Butika vam želi, da uživate v naravni masaži. Uporabite domišljijo in izvirnost masirajte tam kjer čutite napetost in sprostitev boste čutili že po nekaj minutni uporabi. Ob spremljavi vam ljube glasbe bo rezultat 100%.

Masažni valjček

Set Ascending Direction

   

Izdelkov 4

Loading ...Load More ...
Set Ascending Direction

   

Izdelkov 4