Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Obesek Ahat - na tekstilni vrvici

Hiter pregled

Obesek na črni vrvici
Velikost kamna: 3,5 x 6,5 cm
Dolžina obeska: 8 cm
Dolžina vrvice: 46 cm
Teža: 23,1 g
Material: ahat, kovina, tekstil

Zaloga: Na zalogi

28,00 €

Opis izdelka

AHAT je kamen, ki so ga v zgodovini dodajali v pitno vodo, da so z njim odganjali razne bolezni. Je kamen moči, zgodovinski vojščaki so ga nosili na svojih oklepih, da jim je povečal moč in občutek zmage. Ahat se nalaga v plasteh v različnih barvnih kombinacijah, takšnemu Ahatu pravimo trakasti Ahat. Poznamo več vrst Ahatov (mahovni, dendrit, barvni, pokrajinski, ognjeni, drevesni, beli, botswana...).

Ahat je kamen, ki ohranja in podaljšuje življenjsko dobo. Ahatu pravimo kamen sreče. Je kamen popotnikov, če ga imamo v avtu kot talisman nas varuje pred prometnimi nesrečami. Ahat spodbuja notranjo moč in stabilnostPrinaša zrelost in samozavest ter krepi odločnost. Ugodno naj bi vplival na ženske po porodu in celo preprečeval poporodno depresijo.

Ahat povečuje kreativnost in intelekt tako umetnikom kakor učencem. Kot kamen harmonije uravnava energijo Ying in Yanga in nasploh poveča energijo, kadar jo potrebujemo. Ahat naj bi imel nižjo frekvenco oddajanja vibracij, zato njegova energija stabilizira, prizemljuje in krepi od znotraj. Odličen je za uravnovešenje čustev, ugodno vpliva na fizično telo ter na miselne sposobnosti, tistega, ki ga nosi.  Ustvarja ravnovesje med pozitivnostjo in negativnostjo.

Astrološko znamenje: KOZOROG, VODNAR, DVOJČEK, RAK, LEV, DEVICA, ŠKORPIJON, STRELEC

Slika je simbolična. Ker gre za naraven kamen so možna manjša odstopanja v barvi, teži in obliki.

Dodatne informacije

Vrsta kamna Ahat