Product was successfully added to your shopping cart.
Ogrlica blagostanja in ljubezni

Ogrlica blagostanja in ljubezni

48,00 €

(Na zalogi)

Ogrlica blagostanja in ljubezni

Hiter pregled

NEŽNA KOMBINACIJA
Dolžina: 51 cm
Velikost kroglic: od 14 mm do 4 mm
Teža: 45,1 g
Material: roževec, biser, ametist, srebro

Zaloga: Na zalogi

48,00 €

Opis izdelka

Nežna kombinacija Roževca, Bisera, Ametista in srebra, ogrlica čiste ljubezni in blagostanja. 

ROŽEVEC/rožnati kremen je svetli kamen nežno roza barve. Že stari Grki so ga častili kot kamen lepote. Je srčni kamen ter kristal brezpogojne ljubezni.
Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, nege in tolažbe.
Odpravlja zamere in jezo, poln je nežne in tople energije, s tem prinaša čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni.
Srčni kamen roževec se uporablja kot ljubezenski talisman že dolgo časa in je tako postal pomemben talisman namenjen razmerjem.
Je zelo učinkovit pri osvajanju, v romancah in intimi ali pa pri prepletanju globljih vezi v družini ali s prijatelji.

BISER kamen čistosti in predanosti, spočenjanja in rojevanja, uresničuje naše želje.
Vibracija bisera nas sprošča in sproti mehča dražljaje iz okolice in naš odziv nanje. Na površino izvabi naše najbolj skrite želje in nevidno ustvarja okoliščine, ob katerih jih lažje realiziramo. Poleg tega je nosilec vseh vibracij, ki so značilne za tipične kamne elementa vode, zaradi kemijske sestave, koristi zobni sklenini, kostem in krepi spomin. Zelo ugodno biseri vplivajo tudi na rast rastlin. Danes je biser simbol lepote in neminljivosti.
Biseri zmanjšujejo vpliv Vate in Pitte ter krepi vpliv Kaphe. Ima zdravilen učinek na kožo, čistijo kri in izboljšujejo vitalnost. Biser prinaša duševni mir.

AMETIST je kristal izrednih duhovnih vibracij - kristal ljubezni za našega duha. V zgodovini je veljal kot kamen treznosti. Zdravi vse oblike odvisnosti kot so alkoholizem, fizična strast, tudi agresivnost. Ima zelo močne zdravilne lastnosti. Je najučinkovitejši kristal pri odpravi glavobolov in migren, poleg tega čisti kožo in pospešuje rast las. Če ga postavite v spalnico, bo poskrbel za dobro spanje, ob njem pa se boste tudi lažje spomnili svojih sanj. V kombinaciji z ROŽEVCEM in s KAMENO STRELO boste dosegli ravnovesje med srcem, umom in dušo. KAMENA STRELA bo energijo obeh kristalov povečala.V kombinaciji z HEMATITOM razkroji krvne strdke. V kombinaciji z KARNEOLOM pa depresijo spremeni v veselje. Je simbol 48. obletnice poroke.

SREBRO vpliva na razpoloženje in podzavest, prikliče sanje, ki se bodo uresničile, prebuja jasnovidnost, krepi imunski sistem in umirja živčnost.

Astrološko znamenje: KOZOROG, VODNAR, RIBI, OVEN, BIK, DVOJČKA, RAK, DEVICA, TEHNICA, ŠKORPIJON, STRELEC

Dodatne informacije

Vrsta kamna Ostali kamni