Product was successfully added to your shopping cart.

Ogrlica koncentracije in umiritve

Hiter pregled

KOMBINACIJA POPOLNE UMIRITVE
Dolžina: 55 cm
Velikost kroglic: od 13 mm do 3 mm
Teža: 52,3 g
Material: tigrovo oko, oniks, hematit, srebro

Zaloga: Na zalogi

48,00 €

Opis izdelka

Močna kombinacija Tigrovega očesa, Oniksa, Hematita in srebra bo poskrbela za zaščito, umiritev ter osredotočenje na dano situacijo.

TIGROVO OKO je ime dobilo po svojem značilnem barvnem vzorcu, ki spominja na tigra. Že pred stoletji so ga nosili kot talisman za srečo in zaščito pred uroki.
Gre za močno energijo, z njim boste vedno imeli podporo. Prav tako tigrovo oko prinaša srečo in zaščito, zato ga le nosite povsod s seboj.
Tigrovo oko je močan kamen, ki krepi harmonijo in ravnovesje ter pomaga pri sproščanju. Je kamen spolne energije in vitalnosti.
Hiperaktivnim, živčnim, raztresenim pomaga pri umiritvi in koncentraciji, spodbuja spomin, samozavest in nudi oporo govornikom. Zelo primeren za otroke, katere je strah javnega nastopa.
Kdor nosi tigrovo oko je potrpežljiv in lahko, tako kot tiger, dolgo čaka na tisti pravi trenutek za akcijo. Tigrovo oko prinaša bogastvo in nove priložnosti, je eden izmed tistih kristalov, ki vam pomaga razjasniti vaše misli.
Je odličen kristal za vse, ki si želite izboljšati svoje počutje, povečati pritok denarja v vaše življenje in si odpreti vrata za nove priložnosti.
Če hrepenite po tem, da bi enkrat našli ravnovesje v življenju, potem je tigrovo oko prava izbira za vas. Prav tako je odličen kristal za podpro pri doživljanju tesnobe, strahov, saj vliva moč in pogum.
Pomagal vam bo doseči cilje, ki ste si jih zadali in vam na poti vlival optimizem in moč. Tigrovo oko s svojimi vibracijami vpliva neposredno na vašo samopodobo in jo izboljša.

ONIKS je kristal notranje moči, volje in discipline. Zato ga uvrščamo med najmočnejše kamne, ki so jih uporabljali v zaščitne namene.
Še posebej zaželjen, ko se soočamo z težkim mentalnim in fizičnim stanjem. Poskrbi, da se ne izčrpavamo, preprečuje odtekanje energij. 
Krepi našo notranjo ter fizično moč. Oniks pomirja naš um.
Prinaša srečo in pomaga, da prepoznamo osebnostne moči. Tistemu, ki oniks nosi, pomaga pri sprostitvi in soočanju z različnimi življenjskimi izzivi, še posebej takrat ko mu primanjkuje življenjske energije in zanosa.
Zdravi žalost in bolečine, je odličen kamen za sproščanje negativnih emocij pri žalovanju. Zmanjšuje strahove in depresijo, pomaga pri težavah, ki so posledica vremenske preobčutljivosti.

HEMATIT je železov oksid črno-jeklene, sivo-srebrne, rdečkastorjave ali rjave barve. Hematit je kamen, ki nas prizemlji in varuje, poveča našo vez z zemljo in daje občutek varnosti. Je tudi kamen, ki nas navda s pogumom, močjo, vzdržljivostjo in vitalnostjo ter izboljšuje umske sposobnosti, ker spodbuja koncentracijo in krepi spomin. Je izjemen, saj ščiti pred vdorom negativnih energij v našo avro. Negativno energijo vrača v obliki zrcala prejemniku, oziroma tja, od koder je prišla. Prepoznaven je ravno zaradi metalne barve, ki spominja na ogledalo. Hematit je kamen uma, saj spodbuja razmišljanje, logiko in matematiko. Dela red v umskem »kaosu«. Pomaga pri koncentraciji in fotografskem spominu. Pri pretirani zaskrbljenosti pomaga odpraviti strahove.
Hematit ugodno vpliva na vse oblike pretiravanja kot so prenajedanje, tudi kajenje. Pri zdravljenju vpija bolečino iz telesa na mestu, kjer ga položimo. Pri težavah s krvjo kot so slabokrvnost, krvavitve, krvni obtok itd. je neprecenljiv in težko najdemo boljšega. Ko hematit obdelujejo, pušča rdeče sledi, ki spominjajo na kri, zato se ga drži sloves, da je za kri daleč najboljši.
Zelo je primeren v pravnih poslih, je kamen za odvetnike ter vse, ki iščejo pravico na sodišču.

SREBRO vpliva na razpoloženje in podzavest, prikliče sanje, ki se bodo uresničile, prebuja jasnovidnost, krepi imunski sistem in umirja živčnost.

Astrološko znamenje: KOZOROG, VODNAR, RIBI, OVEN, BIK, DVOJČKA, LEV, DEVICA, STRELEC

Dodatne informacije

Vrsta kamna Ostali kamni