Product was successfully added to your shopping cart.

Ogrlica miru in samozavesti

Hiter pregled

MOČNA KOMBINACIJA
Dolžina: 57 cm
Velikost kroglic: od 18 mm do 6 mm
Teža: 121,4 g
Material: turkiz, lapis, malahit, srebro

Zaloga: Na zalogi

98,00 €

Opis izdelka

Močna kombinacija Turkiza, Lapisa, Malahita in srebra pomaga sprejemati pravilne odločitve. Ogrlica nas pomirja in osvobaja, povečuje zbranost in koncentracijo, daje nam miren spanec.

TURKIZ je kamen, ki ga mnoge starodavne kulture (Egipčani, Indijanci, Tibetanci) uporabljajo za zaščito pred negativnimi silami.
Je simbol moči, stimulira in odpravlja blokade na grleni čakri. Kadar ta deluje v neskladju z ostalimi, se ne izražamo kot resnično čutimo. To opazimo kot nezmožnost izražanja svojega mnenja, kadar čutimo, da bi to želeli. 
Svoja resnična čustva držimo v sebi in s tem rušimo ravnovesje na vseh energijskih centrih. Turkiz med meditacijo odpira tretje oko ali čelno čakro, iz katere izvira naša intuicija. 
Turkiz prav tako usklajuje moško in žensko energijo, spodbuja romantično ljubezen in v odnos vnaša prijaznost.
Primeren je za ljudi, ki žalujejo, saj pomaga premagati žalost. Uporablja se kot podporni kristal za tiste, ki prebolevajo bolezen, so zelo izčrpani, depresivni in ljudem z oslabljenim imunskim sistemom.

LAPIS
 krepi izraženje in duhovno rastVrača veselje do življenja ter vliva pogum
 kamen resnice in kamen prijateljstva. Lapis je cenjen že vrsto stoletij ali kar tisočletij zaradi svoje značilne modre barve, ki je postala simbol plemstva, časti in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice. Iz njega so v preteklosti izdelovali zelo iskani modri pigment.

MALAHIT je čudovit masiven kamen zelene barve, ki pooseblja zdravilno moč narave in ponotranja lepoto cvetlic, dreves, korenin in rastlinja. Je kamen, ki varuje in absorbira negativne vplive in odstranjuje onesnaževalce iz ozračja in telesa. Kot »kamen potovanja«, malahit varuje in pomaga pri premagovanju strahu pred letenjem, če ga nosite pri sebi. Na delovnem mestu vas varuje pred hrupom in pred premočno svetlobo ter škodljivim sevanjem tehnološke opreme in sevanjem mobilnih telefonom.

SREBRO vpliva na razpoloženje in podzavest, prikliče sanje, ki se bodo uresničile, prebuja jasnovidnost, krepi imunski sistem in umirja živčnost.

Astrološko znamenje: KOZOROG, VODNAR, RIBI, BIK, RAK, LEV, DEVICA, TEHNICA, ŠKORPIJON, STRELEC

Dodatne informacije

Vrsta kamna Ostali kamni