Product was successfully added to your shopping cart.

Ogrlica mističnosti

Hiter pregled

KOMBINACIJA PRI KATERI STE IN IZGLEDATE MISTIČNO
Dolžina: 51 cm
Velikost kroglic: od 13 mm do 6 mm
Teža: 53 g
Material: labradorit, mavrični mesečev, akvamarin, srebro

Zaloga: Na zalogi

58,00 €

Opis izdelka

Magična kombinacija Labradorita, Mesečevega kamena, Akvamarina in srebra vas bo ponesla v duhovne globine.

LABRADORIT je v vsakem pomenu magični kamen, kristal vračev in vedežev, zdravilcev in vseh, ki potujejo in sprejemajo vesoljno znanje in napotke. Labradorit je najmočnejši zaščitnik v svetu mineralov, ki ustvari zaščitno moč cele avre in okrepi vse naravne energije od znotraj. Odpira vrata duši za potek zdravilnih procesov v telesu. Labradorit prinaša ljubeče razumevanje in komunikacijo. Je duhovni učitelj, ki nas vodi in krepi moč ljubezni. Spremeni nam življenje, saj prizemljuje duhovne energije v fizično telo. Je čudovit sopotnik v obdobju sprememb, saj daje moč in vztrajnostKrepi psihične sposobnosti in intuicijo, zaupanje vase, ter obuja pozabljene spomine. Je kristal ezoteričnega znanja in nas zato lahko odvede v druge dimenzije ter pretekla življenja.
Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Nudi nam dobro voljo in notranji mir. Prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje. Odvrača strahove in občutke negotovosti, spodbuja domišljijo in umirja hiperaktiven um. Labradorit poveča moč volje in občutek notranje vrednosti. Labradorit je eden najboljših kamnov za uporabo, za tiste, ki se ukvarjajo s katero koli vrsto zasvojenosti ali za prekinitev nezdravih (telesno, duševno, itd.) razvad.

MESEČEV KAMEN je kamen strastne ljubezni, ki vas bo ponesla v vesolje, do meseca. Znan je kot najmogočnejši kamen za ženske, saj nas vodi do najbolj prefinjenih, najglobljih plasti naše ženstvenosti. 
Simbolizira nežnost, plodnost, intuicijo in od nekdaj velja za kamen svete ljubezni. 
Če boste ob polni luni podarili svojemu najdražjemu ogrlico s tega kamna, bo to ohranjalo strast med vama.
Mesečev kamen ugodno vpliva na srečo, pomaga pri napovedovanju prihodnosti, povečuje in krepi naše intuicije - zaznavanje sveta tako, da naše življenje napolni z nizom srečnih naključji.
Navdušuje, pripomore k uspehu v ljubezni in na poslovnem področju ter nudi zaščito na kopnem in morju. Nosi se ga kot amulet, ki prinaša pozitivna čustva, in varuje tiste, ki so občutljive narave. 
Mesečev kamen je poznan tudi kot »kamen za srečo«. Verjamemo, da prinaša prijateljstvo in zvestobo.

AKVAMARIN je eden najbolj priljubljenih poldragih kamnov. V latinščini pomeni morsko vodo in naj bi umirjal valove in s tem varoval mornarje na poti. Akvamarin je kamen rojenih v marcu in povečuje srečo v zakonu. Je zelo čist, prozoren kamen v modro, rahlo zelenkasto modrih odtenkih. Svetlo modra barva akvamarina je božanska, večna barva, ker je to barva neba. Spodbuja: sočutje, zaupanje, zaupanje, harmonijo in prijateljstvo – sama dobra čustva, ki temeljijo na vzajemnosti in se odražajo v dolgotrajnih razmerjih.

SREBRO vpliva na razpoloženje in podzavest, prikliče sanje, ki se bodo uresničile, prebuja jasnovidnost, krepi imunski sistem in umirja živčnost.

Astrološko znamenje: KOZOROG, VODNAR, RIBI, OVEN, BIK, RAK, LEV, DEVICA, TEHNICA, ŠKORPIJON, STRELEC

Dodatne informacije

Vrsta kamna Ostali kamni