Product was successfully added to your shopping cart.

Ogrlica rojstva

Hiter pregled

ENERGIJSKA OGRLICA ROJSTVA
Dolžina: 44,5 cm
Velikost kroglic: od 14 mm do 4 mm
Teža: 54,2 g
Material: turkiz, biser, lapis, srebro

Zaloga: Na zalogi

58,00 €

Opis izdelka

Nežna a hkrati močna kombinacija Turkiza, Bisera, Lapisa in srebra ponazarja kar prinaša rojstvo. Spočetje, rojevanje, čisto in brezpogojno ljubezen.

TURKIZ je kamen, ki ga mnoge starodavne kulture (Egipčani, Indijanci, Tibetanci) uporabljajo za zaščito pred negativnimi silami.
Je simbol moči, stimulira in odpravlja blokade na grleni čakri. Kadar ta deluje v neskladju z ostalimi, se ne izražamo kot resnično čutimo. To opazimo kot nezmožnost izražanja svojega mnenja, kadar čutimo, da bi to želeli. 
Svoja resnična čustva držimo v sebi in s tem rušimo ravnovesje na vseh energijskih centrih. Turkiz med meditacijo odpira tretje oko ali čelno čakro, iz katere izvira naša intuicija. 
Turkiz prav tako usklajuje moško in žensko energijo, spodbuja romantično ljubezen in v odnos vnaša prijaznost.
Primeren je za ljudi, ki žalujejo, saj pomaga premagati žalost. Uporablja se kot podporni kristal za tiste, ki prebolevajo bolezen, so zelo izčrpani, depresivni in ljudem z oslabljenim imunskim sistemom.

BISER kamen čistosti in predanosti, spočenjanja in rojevanja, uresničuje naše želje.
Vibracija bisera nas sprošča in sproti mehča dražljaje iz okolice in naš odziv nanje. Na površino izvabi naše najbolj skrite želje in nevidno ustvarja okoliščine, ob katerih jih lažje realiziramo. Poleg tega je nosilec vseh vibracij, ki so značilne za tipične kamne elementa vode, zaradi kemijske sestave, koristi zobni sklenini, kostem in krepi spomin. Zelo ugodno biseri vplivajo tudi na rast rastlin. Danes je biser simbol lepote in neminljivosti.
Biseri zmanjšujejo vpliv Vate in Pitte ter krepi vpliv Kaphe. Ima zdravilen učinek na kožo, čistijo kri in izboljšujejo vitalnost. Biser prinaša duševni mir.

LAPIS krepi izraženje in duhovno rast. Vrača veselje do življenja ter vliva pogum. Znan je kot kamen resnice in kamen prijateljstva. Lapis je cenjen že vrsto stoletij ali kar tisočletij zaradi svoje značilne modre barve, ki je postala simbol plemstva, časti in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice. Iz njega so v preteklosti izdelovali zelo iskani modri pigment.

SREBRO vpliva na razpoloženje in podzavest, prikliče sanje, ki se bodo uresničile, prebuja jasnovidnost, krepi imunski sistem in umirja živčnost.

Astrološko znamenje: VODNAR, RIBI, BIK, DVOJČKA, RAK, LEV, DEVICA, TEHNICA, ŠKORPIJON, STRELEC

Dodatne informacije

Vrsta kamna Ostali kamni