Product was successfully added to your shopping cart.

Ogrlica zaščitene ognjene moči

Hiter pregled

TIBETANSKA KOMBINACIJA
Dolžina: 60 cm
Velikost kroglic: od 17 mm do 6 mm
Teža: 115,9 g
Material: turkiz, korala, srebro, lapis lazuli

Zaloga: Na zalogi

98,00 €

Opis izdelka

Divja kombinacija Turkiza, Korale, srebra in pozlačenega srebra, ki jo v deželi večnega snega in duhovne energije že tisočletja uporabljajo za zaščito in ognjeno moč.

TURKIZ je kamen, ki ga mnoge starodavne kulture (Egipčani, Indijanci, Tibetanci) uporabljajo za zaščito pred negativnimi silami.
Je simbol moči, stimulira in odpravlja blokade na grleni čakri. Kadar ta deluje v neskladju z ostalimi, se ne izražamo kot resnično čutimo. To opazimo kot nezmožnost izražanja svojega mnenja, kadar čutimo, da bi to želeli. 
Svoja resnična čustva držimo v sebi in s tem rušimo ravnovesje na vseh energijskih centrih. Turkiz med meditacijo odpira tretje oko ali čelno čakro, iz katere izvira naša intuicija. 
Turkiz prav tako usklajuje moško in žensko energijo, spodbuja romantično ljubezen in v odnos vnaša prijaznost.
Primeren je za ljudi, ki žalujejo, saj pomaga premagati žalost. Uporablja se kot podporni kristal za tiste, ki prebolevajo bolezen, so zelo izčrpani, depresivni in ljudem z oslabljenim imunskim sistemom.

RDEČA KORALA je simbol poguma, vitalnosti in iniciativeSpodbuja samozavest in poudarja zapeljivost. Nakit iz korale je za ljudi, ki so pripravljeni sprejeti izzive in so za dosego svojih ciljev pripravljeni vložiti veliko truda.
Korala ima močno rdečo barvo in simbolizira strast in življenjsko močKorale čistijo kri, krepijo vitalnost ter pripomorejo k obvladovanju jeze, sovraštva in ljubosumja. Varujejo pred nezgodami, blaži artritis, zaprtje in protin. Pomirjajo histerijo. Korala je kamen strasti, kot talisman se ga uporablja pri izboljšanju spolne moči in preprečevanju spolnih bolezni. Korale simbolizirajo 11. obletnico poroke. V Lapis butiku imamo izdelke iz dveh vrst koral: gobaste in bambusne korale.

SREBRO vpliva na razpoloženje in podzavest, prikliče sanje, ki se bodo uresničile, prebuja jasnovidnost, krepi imunski sistem in umirja živčnost.

Astrološko znamenje:  VODNAR, RIBI, OVEN, BIK, RAK, LEV, DEVICA, TEHNICA, ŠKORPIJON, STRELEC

Dodatne informacije

Vrsta kamna Ostali kamni