Stroški dostave in dobavni roki

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner (Pošta Slovenije). Za vsa naročila oddana do 12. ure, se bomo potrudil in jih takoj poslali oziroma pripravili za prevzem v roku 24 ur.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas lahko pokličete). V nobenem primeru ne odgovarjamo za prekoračitev roka dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki je naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da ob času dostave na naslovu ni nikogar, bo dostavljavec pustil sporočilo, da paketa ni bilo mogoče dostaviti in navedel pogoje po katerih se lahko paket ponovno prevzame ali dostavi brez dodatnih stroškov.

Strošek dostave se obračuna pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem naročilu ni nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave se obračuna glede na težo paketa po ceniku Pošte Slovenije . Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Dostava se vrši v dopoldanskem času, kar pomeni da je priporočljivo navesti naslov za dostavo, kjer bo prevzem dejansko mogoč v dopoldanskih urah. Paket vam lahko pošljemo tudi na drug naslov – popravite rumeno označene podatke z naslovom, na katerega želite dostavo. To so generična sporočila, ki se bodo prikazovala ob delovanju vaše trgovine vašim bodočim kupcem in vam.